ÖZEL BOKS KURSU

Günlük yaşamda karşılaşabileceğiniz tehlikelere karşı en kısa yoldan ve en etkili bir biçimde kendinizi savunmak,  hergün teknoloji ile insanların koltuklarına mahkum olduğu bir dünyada bütün vücudunuzu çalıştırarak günlük streslerinizden arınmak, kendinizi zinde hissetmek için en tehlikesiz  ve güvenli sporlar arasında yer alan boks sporunu yapabilirsiniz.

Çalışma temponuz grup derslerine uygun değil yada grup derslerine katılmayı herhangi bir nedenden dolayı  istemiyorsanız sizleri için ERTUĞRUL ERGEZEN önderliğinde kaçırılmaz bir fırsat bekliyor…Sizin uygun olduğunuz bir zamanda haftada belirlediğiniz günlerde ve istediğiniz zamanda  ERTUĞRUL ERGEZEN ‘ den özel boks dersleri alabilirsiniz ..

Özel boks dersi almanız sizin için birçok fayda sağlayacaktır.Özel dersler ile kısa sürede daha iyi  sonuçlar elde edebilirsiniz.Antremanlarınıza gelmediğinizi zaman başka bir gün  telafi edebilirsiniz.Dilerseniz istediğiniz zamanlarda..

 

grup derslerimize katılabilirsiniz.

Özel boks dersi almanız için hiçbir ön şart aramıyoruz.Genç, yaşlı, çocuk olmanız hiçbirşey ifade etmez yeterki bu sporu gerçekten yapmak isteyin…

Yorum bırakın